Ganglion.hu főoldalGanglion Orvosi Központ hívása

Szemészet


A Ganglion Orvosi Központ orvosai nagyrészt szakmailag elismert, tudományos fokozattal rendelkező, hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek. Szemészeti szakrendelésünkön az általános szemészeti problémák mellett speciális vizsgálatokat, illetve kezelést igénylő kórképekkel is foglalkozunk. Szakterületünk elsősorban a retina (ideghártya), glaucoma (zöldhályog), illetve a neurológiával határterületet képző neuro-oftalmológia, valamint az örökletes (genetikai eredetű) szembetegségek.

Célunk, hogy pácienseink számára a legjobb diagnosztikai és terápiás lehetőséget nyújtsuk.

Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Műszerezettségünk lehetővé teszi, hogy az általános gyakorlattól eltérően olyan szűrővizsgálatokat végezzünk, mellyel korai, még tünetmentes fázisban ismerhetünk fel később súlyos látásvesztéshez, akár vaksághoz vezető állapotokat (pl. glaucoma, diabétesz).

Kiemelkedő felszereltségünknek köszönhetően legtöbb esetben helyben, továbbküldés nélkül tudjuk ellátni betegeinket: lehetőségünk van lézeres beavatkozások (utóhályog-kezelés, szemfenéki lézerkezelés), injekciós kezelések, valamint kisebb ambuláns műtétek (árpa, fibroma eltávolítása, szemhéjplasztika) végzésére. Szürkehályog-ellenes műtétet partnerintézményeink segítségével általában a vizsgálat után 1 hónapon belül tudunk végezni. A régió és az ország közfinanszírozott és magánintézményeivel való jó együttműködés segít abban, hogy a lehetőségeinket meghaladó problémák megoldásában is korrekt, szakmailag legjobb ellátást tudjuk ajánlani pácienseink számára.

Általános szemészet

Retina (ideghártya) rendelés

Zöldhályog (glaucoma) rendelés

Neurooftalmológiai rendelés

Szemészeti műszerezettségünk